Mar 25, 2013

Launch Produk Sendiri

dari pagi tadi cheq buka entry nie..tapi tak tertulis jugak..
adehhh..tak apelah..at least cheq sempat gak tepek 1 entry kat sini kan??

emmm..nak cerita apa ye hari ni?
o..pasal bisnes cheq boleh?
okey..hari ini cheq lauching produk baru..
Jubah Cotton Atasan..
uollss nk tengok??
jap..nk tepek..hihihi
okey..yang ni wane purple..


yang ni warna biru..


yang ni plak warna pink

eh?? takde? heheheh..ha ah..tak perasan warna pink tertinggal..sabar jerlah..
tak apa..next time leh wat photoshoot lg..hihihi..

sesiapa nampak jubah ni macam best jer..boleh la klik facebook page cheq
Nur Awatif Collection
boleh klik jer kt link tu..hihihi..

okey guys..dah nak balik dari 'koroje' nie..see u tomorrow :-)

Mar 22, 2013

Awatif Almost 2 years :-)


Hi uollss..sihat hari ni?
cheq sehat sejahtera jer.."makin sehat"..
hari ni ada masa sikit..so cheq ada masa nak tengok entry lama-lama dulu..
bila cheq tgk entry lama dulu rase seronok..
banyak yang cheq buat untuk buah hati pengarang jantung cheq..
masak..pergi jalan..tengok gambar-gambar awatif kecil-kecil dulu..
haihh..terbit rindu dihati..
awatif sekarang da besar...da boleh cakap..
cuma sometime ummi ngan ayah je yang tak paham apa dia cakap..
huhuhu..

okey bila bercakap sperti diatas itu tidak lah bermaksud apa-apa..
lagi-lagi untuk menambah anak buat masa ini ye..*tttteeeeett*
dulu semua orang kata muka awatif macam ayah dia..
cuba korang tengok gambar nie..ade muka ayah lagi tak..
ke..da ade iras-iras ummi? *bagi lar can sikit*




ish..ish..ish..tengok lar gelagat dia..kemain kan??
huhuhu..anak dara sorang ni da pandai nk melawa..
tp..yang cheq perasan..awatif nie agak kasar..mukin..kerana gen ummi die terlebey..
hahahhahahha..
penat disua-suakan barbie..baby doll..bear..TAK LAYAN..
apa yang dia pegang..ULTRAMAN dan KAPAL TERBANG
haihhh..tak apalah tif..nati ummi ajar sikit-sikit..
ummi nie pn tak pandai nak main patung-patung ni..
sebab masa kecil dulu ummi tak berpeluang pun nak dapat semua tu..
so..tolong lar jangan salahkan ummi kalau ummi tak berapa nak layan sangat doll-doll nie..
hihihi...

Mar 20, 2013

Welcome Back!!


pada semua...Alhamdullilah..dah lama rasanya tak berbloging..rindu rasanya nak menulis semula..maklumlah..dengan tugasan harian..bisnes..anak suami..huhu..mamang pack sangat masa ni..

to uollls..yang sentiasa menantikan post..Alhamdullilah..terubat tak rindu pada cheq?
* tak ada orang kesah pn*
huhuhu..tak apalah xada orang nak kesah..acececec...ayat touching tak boleh blah..
lama sangatkan dah tak menulis..rasa janggal pn ada..

tapi start from now..cheq akan active berbloging semua..cheq nak tebas semua sawang-sawang dalam blog ni ha..
uolss tunggu next entry eh..


SALAM SAYANG,
cheq



Cartoon Spider Looking Up A Tarantula On  Cobweb Royalty Free Stock Photo - Image: 26840995

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...