May 31, 2012

Segmen tambah followers sampai beribu



oke disebabkan dari pg td cheq duk layan blog2 korang..
so da terjumpa ini 1 segmen..hahahha
misi hari ini berjaya!!
so..cheq menjoinkan lah diri..
korang sume..mari bersame2 menjoinkan diri..
mariiiiiii...


nk tag kawan..tp xmampu ~ boley jawab gini..hahahha
start berbloging from July 2011 until today..
Alhamdulillah...

38 comments:

  1. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  2. hyee . dari segmen yg sama :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  4. golek2 sini . ehee


    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. singgah drpd segmen yg sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  7. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  8. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  11. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. hello dear..
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
    follow baby comel ke 247!!
    anonoyo..comelnyer awatif nie!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    "Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang same :)
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html
    folow sini :)

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama..
    done follow you(249#),please hit me back k!^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu

    ReplyDelete
  16. Nak jemput CHEQ boleh (^_*) ?
    Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  17. dtg BW dr segmen yg same. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  19. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  20. Dtg dari segmen yang sama dan follow. Jom terjah blog Maya plak

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  22. miss z datang sini

    jangan malu-malu datang blog miss z ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...