Jan 9, 2012

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna




da lame sgt rase nyer xjoin segmen
(toing-toing..ati berbunge riang Awatif da mkn)
hehehhe..
oke..petang nie cheq nk join segmen lar..
besh2..oke..kawan2..sape yg nk join..
gatal-gatal kan lah tgn tu..
nk tonyoh sini..heeeee....
okey..adios babeh!!

8 comments:

  1. mcm best je tgk tuan blog nie join segmen...tgk cm n join lak heheheh

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen yang sama.. jom ke blog syieda=.=

    ReplyDelete
  3. Hai ! Eyja gedik kat sini boleh ? Eyja join segmen ni jugak ! ;) Nak tengok Eyja punya ? Sini :

    http://belogeyja.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html :)

    Terima kasih kalau awak sudi tengok ! :) Sayang kat awak :)

    Eyja follow awak sekali :)

    Jemput lah ke BelogEyja :)

    ReplyDelete
  4. Salam, datang dari segment yang sama. saya dah follow blog comey ni, keep in touch yea.

    http://www.ekmirabat.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama...

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr segmrn yg sama !!

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  7. Senyum sini ^_-

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete
  8. salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

    thanx join segment ieyza..
    ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


    just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

    ReplyDelete

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...