Feb 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK?






BEN ASHAARI

nape perlukan kritikan..
saje nk tau kelemahan blog kite nie..kite mmg xbape reti ckit nk hias2 nie..
lgpn..mmg xbape tahu nk tmbh pape,.
lg2 klu nk tmbh..xjadi plok..lagi larrr..


17 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. simple..gambar baby memeriahkan blog..."

    harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    ReplyDelete
  3. background comel sangat. huhu :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    blog ni soooooooooo cuteeeeee

    ReplyDelete
  5. Kritik : Suka background!Tapi banyak pulak widgetnya....

    Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  6. kalau boleh kan letak widget follower dkat atas sng org nk cari... heheh

    ReplyDelete
  7. hehe..comel blog ni..lagi2 background everthing is oke..hehe:)
    lagu 2..bgtaw la nama lagu.haha :P .

    ReplyDelete
  8. header + background = comel tapi widget mungkin boleh dikurangkan

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  9. hai,dari segmen yang sama

    kritikan:shoutbox tidak berfungsi dan widget tak teratur di bahagian bawah blog..

    jemput kritik di blog fiza pulak ^^
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  10. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  11. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  12. Hai, salam perkenalan.
    Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  13. Overall design, okay. Cuma lepas ni kalau rasa nak ubah header, guna yang kecil sedikit dari yang sekarang ni. Baru nampak lagi superb. Yang lain dah okay. Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
  14. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...