Mar 25, 2013

Launch Produk Sendiri

dari pagi tadi cheq buka entry nie..tapi tak tertulis jugak..
adehhh..tak apelah..at least cheq sempat gak tepek 1 entry kat sini kan??

emmm..nak cerita apa ye hari ni?
o..pasal bisnes cheq boleh?
okey..hari ini cheq lauching produk baru..
Jubah Cotton Atasan..
uollss nk tengok??
jap..nk tepek..hihihi
okey..yang ni wane purple..


yang ni warna biru..


yang ni plak warna pink

eh?? takde? heheheh..ha ah..tak perasan warna pink tertinggal..sabar jerlah..
tak apa..next time leh wat photoshoot lg..hihihi..

sesiapa nampak jubah ni macam best jer..boleh la klik facebook page cheq
Nur Awatif Collection
boleh klik jer kt link tu..hihihi..

okey guys..dah nak balik dari 'koroje' nie..see u tomorrow :-)

2 comments:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...