Nov 23, 2011

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..


Petang nie cheq nk join segmen..
arini join segmen..smlm mcm xde jer kan..
hihi..xpe..
oke kali nie..cheq join segmen :


oke..syarat2 die..cheq copy jer dari owner pnye blog..
klu nk join..klik jer kt bannar atas tu ye..

:m: Korang kenala follow blog eiqa ni..
:m: Letak banner nie kat entri korang beserta link segmen ni..
:m: Terpulang la korang nak buat entri apa..
:m: Jangan lupa tag ye.. Tak kisah berapa orang korang nak tag.
:m: last skali korang letak link korang kat dalam kotak komen eiqa ye..



nota kaki : macam biase lar ye..klu xboley nk klik kt gmbar tu...kawan2 boley klik kt sini..






No comments:

Post a Comment

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...