Dec 9, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN



>> ben ashaari <<

cheq nk kate blog cheq nie lain sgt dari orang lain tu xadalah sangat..
cheq cume suke kongsi ape yg berlaku dlm kehidupan cheq..
ade lar sikit merapu2..melalut..dan lain-lain..hihi
n suke orang tau ape pendapat cheq tentang satu2 perkare..
tp..ade lar sikit..yang cheq kongsi kan pasal parenting..
pasal baby..sbb anak cheq pn sedang membesar..
oke itu aje..peace (^_^)

19 comments:

  1. memang dari yang lain hehe ^^
    singgah dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  2. datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey

    ReplyDelete
  3. heyy ,, datang dari segmen same ,, singgah sini n follow ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  4. yg ni memang lain dari yg lain..laki bini ade lesung pipit..jeles giler ooo..sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  5. ezzat singgah sini.
    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  7. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    ReplyDelete
  8. dtg dari sabah utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  9. Salam blogger mama~
    sweetnyer family akak~

    saya doakan baby akak terus membesar dgn sihat

    salam kenal dari sya yea



    http://pinkexia.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-dari.html

    ReplyDelete
  10. Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  11. haii(:
    kite dah follow blog awkk,
    harap follow blog kite jugak oke?
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  12. Tak sempat join segmen...tp datang dari blog BEN. Salam kenal ...

    ReplyDelete
  13. singgah n follow sini

    http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  14. hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

    salam kenal ! ^0^

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  15. hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

    salam kenal ! ^0^

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  16. Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...