Nov 11, 2013

Ini betul-betul...bukan cobaaannnn...

Hi semua..
Ya Allah..dah lama cheq tak berbloging..
akibat kesuntukan masa..
serius!! rindu semua yang membaca kt sini..
cheq tau kt sini blog ni..ramai silent reader..
(*adakah aku yang perasan? huihuihui)

Opsss...from now on you guys boleh panggil jer IRA..
Dulu nak sorok-sorok nama..sekarang..kalau you all perasan..
URL tu pun I dah tukar..tukar nama sendiri pula tu..
siap nama bapak lagi..kuikuikui..
Kenapa nk sorok ye dak?
Nama mak ayah bagi kemain sedap lagi..glamor youuu...

Lagipun dulu tak nampak pun purpose untuk tunjukkan diri ni...
Tapi sekarang dah faham..
Alhamdulillah..semuanya belum terlambat lagi.
Dan semua yang ira penah buat kat sini ira dah lupaaa..

Sekejap lagi ira nak kena godam balik semua ni..
Serius dah lama sangat ira tinggalkan dunia bloging ni..
Nak tukar header tu pun dah lupaaaa..
eh..banyak sangat rasanya nak cerita dengan you all semua..

nanti ira cerita lagi ye?
Sayonara every one..


 Full Heart,
Ira

No comments:

Post a Comment

Yang Mengomen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...